På denne side kan du finde både nye og gamle nyheder fra Skagen Fuglestation.Arbejdsdag på lørdag og foredrag på onsdag!

torsdag 5. april 2018
af Kurt Rasmussen

Skagen Fuglestation og SkafVen inviterer til arbejdsdag på fuglestationen på lørdag kl 10 hvor vi mødes ved Birders Club.

Arbejdet på dagen går ud på at hjælpe stationen med at sætte ringmærkningsnet op på Grenen og eventuelt også rydde lidt i bevoksningen. Så medbring gerne ørnenæb og/eller sav. Husk at tage gummistøvler på, da der står lidt vand i området.

Foredraget onsdag den 11. april bliver med Bjarke Huss Jensen, som vil fortælle om Life Projektet i Skagen. Hvorfor ligger der så meget fældet træ langs vejene og hvad er formålet med at fælde så meget? Alt det og meget mere får man svar på onsdag aften. Foredraget skulle være afholdt i marts, men måtte flyttes fordi Bjarke fik en opgave på Sjælland. Knud Pedersens foredrag om Sydafrika bliver så i september og i august tager Kurt Rasmussen os med til Sumba i Indonesien til eftersyn af et Danida/DOF projekt på øen.

Fuglefestivalens program er ved at være strikket færdig. Der bliver mange ting at opleve i Skagen de fire dage festivalen tager. Du kan se programmet i sin næsten færdige udgave på hjemmesiden.

Husk tilmelding til kurt@alfa-web.dk hvis du vil deltage i generalforsamlingen den 9. maj.

Husk også at få indbetalt dit kontingent, hvis du ikke allerede har gjort det.

Vi ses i Skagen