På denne side kan du finde både nye og gamle nyheder fra Skagen Fuglestation.Kom og tæl trækfuglene sammen med os!

lørdag 6. oktober 2018
European Birdwatch Day løber af stablen lørdag d. 6 oktober
af Simon S. Christiansen

Lørdag den 6 oktober går tusindvis af fuglekiggere rundt hele Europa ud og tæller millioner af fugle på deres træk syd på, for tilsammen at få tal på trækfuglene, samt skabe fokus på fuglenes fantastiske rejser.

I Skagen kan du komme ud i tidsrummet mellem kl. 9 og 13, hvor vi står klar til at tage i mod både dig og fuglene ude på Verdens Ende, Grenen (se kort nedenfor). Man kan komme og gå som man vil.

Kl. 10 har du desuden mulighed for at gå med ringmærkeren ned til nettene fra Verdens Ende, og måske være heldig at se en af de rejsende fugle helt tæt på! (50 kr. pr. person kontant el. via MobilePay og tager ca. 45 min.).

Efter en god tur i felten kan du også besøge udstillingen i Det Grå Fyr – Center for trækfugle, eller besøge Caféen, som denne dag bl.a. vil tilbyde suppe og fadøl for kun 100 kr.

Lignende arrangementer afholdes desuden på både Gedser og Blåvand Fuglestationer, så alle har mulighed for at være med – havdenten man bor i nord, syd, øst eller vest! Kom frisk og vær med til at tælle - eller bare kom og lær mere om fuglene!

Læs mere ved at klikke her

Skagen EBW