På denne side kan du finde både nye og gamle nyheder fra Skagen Fuglestation.Aktiviteter for alle i efterårsferien!

mandag 8. oktober 2018
I uge 42 har vi en masse spændende på programmet!

De vilde fugle – tæt på!

Tag familien med på en rundvisning ind i ringmærkningens verden og få et spændende indblik i de små fugles fantastiske rejser sammen med os! Måske vi tilmed er heldige at se en af de vilde fugle helt tæt på! Varighed ca. 1 time.

Mødested: Skagen Grå Fyr – Center for trækfugle

Pris: 50 kr. pr. person.  Kan købes i Centrets butik inden turen.

Tirsdag d. 16/10 kl. 11 & Torsdag d. 18/10 kl. 11

 

Tur for Batmænd og Natteravne!

Hvad gemmer der sig af dyr om natten på denne årstid? Få svaret ved at følge med Naturvejlederen på denne stemningsfulde tur rundt om Grenen for både børn og voksne. Udstyret med speciallavede militærlygter lyser vi landskabet op i søgen på fugle og dyr. Måske vi er heldige at finde en ræv, en sæl eller noget helt tredje? Kun fantasien sætter grænser når solen er gået ned og mørket sænker sig…

Vi starter i klubhuset ved Fyret med saftevand og kaffe inden vi går ud i natten. Turen varer et par timer. Husk godt fodtøj (støvler/gummistøvler) og eventuelt et lygte.

Mødested: Skagen Grå Fyr – Center for trækfugle

Pris: 50 kr. pr. person. Kontant eller Mobilepay.

Tidspunkt: Mandag d. 15/10 kl. 20.30 & Fredag d. 19/10 kl. 20.30

 

Åben fryser!

Vi skal have ryddet op i Fuglestationens fryser, så vi kan få plads til nogle nye ting. Vær med når vi åbner fryseren og dissekere nogle af fuglene som er indleveret i årets løb efter at have kollideret med vinduer, kørt over af biler eller blevet taget katte m.m. Få denne dag bl.a. svar på hvordan fuglene ser ud indvendigt og hvordan de er bygget op.

Mødested: Skagen Grå Fyr – Center for trækfugle

Gratis arrangement.

Onsdag d. 17/10 kl. 13

uge42 2018