Nedenfor finder du ydermere planlagte arrangementer efter sommerferien (bemærk: foreløbigt program - der kan komme ændringer og tilføjelser, men kryds datoerne af allerede nu)

   

Søndag d. 13 oktober kl 9:00. Ringmærkningstur på Grenen (gratis og for medlemmer?.

Efterårstrækket er på sit højeste og vi får se, hvad der fanges og mærkes. Vi mødes på grenens parkeringplads v. kiosken kl. 9:00.

 

Onsdag d. 16. oktober kl 19.00 i Birders Club: Oman - et fuglemekka på den Arabiske Halvø.

Oman ligger på trækruterne mellem Europa, Asien og Afrika. Med 531 arter på landets fugleliste er der flere arter end i Danmark på trods af, at der ikke findes skove.

Hanne og Jens Eriksen har levet i Mellemøsten i mere end 31 år heraf 26 år i Oman. Hanne og Jens kender landets fuglefauna bedre end nogen anden, og parret har gennem årene udgivet 24 bøger om områdets fugle og natur, heriblandt "Birdwatching guide to Oman" og "Common Birds in Oman". Hanne og Jens har vundet mange fotokonkurrencer med deres billeder, bl. a. den britiske Bird Photograph of the Year fem gange. Mere end 14,000 billeder er publiceret verden over - selv på Omans pengesedler ses fuglebilleder taget af Hanne og Jens.

Jens vil denne aften fortælle om deres mange oplevelser i Oman, både kulturelt og naturmæssigt, illustreret med billeder fra deres store arkiv. Vi hører om specielle og fremmede arter som Arabisk Petrel, Krabbeæder, Arabisk Stenpikker, Verreauxørn, Arabisk Gyldenvinget Finke og mange flere.

Fuglen på billedet ovenfor er en "Tristrams Sortstær", som i mangel af en gren at sidde på har fundet noget andet!

 

Birders Club 13. november kl. 19: Otte uger ”Down under".

 

Australien er langt borte. Men oplevelserne er store. Mød op, når Søren Skov sammen sin kone, Kirsten Lundsby Hansen, kommer på besøg og fortæller om deres otte uger lange rundrejse i efteråret 2018 i det fjerne kontinent. Vi skal høre om verdens ældste regnskove med kasuarer og andre eksotiske fugle, koraløer med tropikfugle og tropiske terner samt det kølige Tasmanien med pingviner, pungdjævle og albatrosser. Undervejs dykker vi også ned under Koralhavets overflade og ser på havskildpadder, koraller og papegøjefisk

 

Onsdag d. 4. december: Julehygge/juleafslutning.

Der vil være gløgg mv. selfølgelig. Hvad indhold vi ellers kan putte ind er ikke fastlagt. Men det er da lykkedes de seneste to år at finde på noget "halvseriøst"! Forslag modtages!