Generalforsamlingen 2018 blev som planlagt afholdt d. 9. maj om aftenen. Der var 14 deltagere. Man kan her læse formandens beretning såvel som referatet fra generalforsamlingen

 

Medlemsbrev udsendt 5. april 2018. Medlemsbrevet kan læses her.

 

Nu vil vi have jeres penge!

Ca. en tredjedel af medlemmerne har for nærværende betalt kontigent for 2018. Da vi har udgifter i forbindelse med Fuglefestivalen, ser vi gerne flere indbetalinger snart. Betaling foregår ved bankoverførsel som beskrevet på formularen her (fremgangsmåden er lige god til indmeldelse og kontigentfornyelse) - eller evt. med Mobilepay til formandens telefon 40216477. Husk at anføre navn og/eller email så der kan sættes navn på indbetalingen.  

 

Opdatering om Fuglefestivalen (per 1. marts 2018).

Der er nu kun enkelte aftaler, som skal bekræftes, før det endelige program kan fastlægges. Man kan følge med på Festivalens egen hjemmeside her http://www.skagenfuglefestival.dk/.

 

Generalforsamlingen 2018.

Bestyrelsen har fastsat generalforsamlingen til at finde sted onsdag d. 9. maj 2018 kl 20.00. Dagsorden i henhold til vedtægterne. Bemærk at forslag skal være bestyrelsen i hænde senest d. 17 april, hvis de skal kunne tages i betragtning. Vi beder om tilmelding pr. mail til Formand Kurt på mail Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. (også inden d. 17. april) af hensyn til lokaleplanlægning især. Vi kan være op til ca. 30 personer  i Birders Club - kommer der flere, skal vi ud i byen og finde et lokale.

 

Medlemsbrev udsendt 4. januar 2018. Medlemsbrevet kan læses her.

 

Tydeliggørelse vedr. kontigent.

Kontigentet er fastsat til 100 kr årligt af generalforsamlingen. Det har imidlertid været uklart, hvad skæringsdatoen er. Bestyrelsen har på bestyrelsesmøde 5. oktober 2017 besluttet, at kontigentperioden følger kalenderåret. Vi er ikke i stand til at administrere - som f.eks. DOF gør - en "rullende" kontigentfornyelse 1 år efter sidste indbetaling for hvert enkelt medlem.  Vi har simpelthen ikke systemerne til det, og de færreste medlemmer vil også næppe kunne erindre præcist hvilken dato, de betalte kontigent sidste gang. Så medlemmerne kan forvente en julehilsen med påmindelse om kontigentfornyelse!

 

Skagen Fuglefestival 2018.

Det er aftalt mellem Fuglestationen og SkafVen, at det er SkafVen, som formelt er arrangør af Skagen Fuglefestival 2018. Aftalen er godkendt af både Fuglestationens og SkafVens bestyrelser. I lighed med de senere år finder festivalen sted 2. weekend i maj. Bestýrelsen har så småt startet planlægningen. Vi har valgt en forsigtig tilgang til planlægningen, så de helt store forandringer i forhold til de seneste år bliver der ikke tale om.  Dog  falder denne weekend i år sammen med Kristi Himmelfartsferien, hvilket muligvis kan give mulighed for lidt flere punkter i programmet (såsom et ekstra foredrag, en guided tur torsdag). Vi kigger på mulighederne.  Mere information herom kommer i første omgang her på denne side - senere vil Fuglefestivalen 2018 få sin egen hjemmeside i lighed med hvad der var tilfældet tidligere år.