Skagen Fuglestationen er helt og aldeles afhængig af de frivillige, som på hver deres måde bidrager til stationens eksistens.

De mange forskelligartede opgaver gør, at der helt sikkert også vil være mulighed for, at du kan deltage i noget, som interesserer netop dig – også uden at have en speciel nørdet viden om fugle. De frivillige omkring stationen består af både lokale, og folk langvejs fra som i kortere eller længere perioder gæster Skagen.

Ved at deltage i stationens aktiviteter, vil du få mindeværdige oplevelser i et fællesskab med fuglene i centrum. De andre dygtige frivillige på stationen besidder en stor viden, som de hellere end gerne deler ud af, så du får muligheden for at lære mere. Derfor tager vi selvfølgelig også gerne imod hjælp fra frivillige med specifikke kompetencer, som stationen og de andre frivillige kan drage nytte af. Skagen Fuglestation er også stedet, hvor du kan dele ud af din viden.

Vil du vide mere? Eller tripper du allerede nu for at blive en del af holdet? Så tøv ikke med at sende en mail til forstanderen/naturvejlederen på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., og aftal nærmere, hvordan du kan blive en del af stationen og deltage i noget af det, som har netop din interesse.