Er du medlem af  DOF? Og har du eller din familie lyst til et ophold på Fuglestationen sammen med vores dygtige observatører og ringmærkere? Så læs her!

Skagen Fuglestation tilbyder et oplevelsesrigt ophold for dig eller din familie. Her får I mulighed for at deltage i stationens aktiviteter sammen med vores engagerede frivillige. Dertil bor I med en fantastisk udsigt til havet og Grenen!

Fuglestationen er for de mange, så ingen særlige fuglefaglie kompetencer er nødvendig, så hvis I godt kunne tænke jer at lære mere eller opleve stemningen på en fuglestation med højt til loftet, så er dette lige stedet for jer! Vore dygtige frivillige deler rigtig gerne ud af deres viden og vil gerne have jer med på holdet. Hver aften mødes alle på stationen, hvor vi hører, hvordan dagen er gået samt planlægger og koordinerer den næste dags aktiviteter. Det er også her at vores gæster har mulighed for at aftale, hvis der er noget man godt kunne tænke sig at opleve eller deltage i næste dag.

 Vi bor på 1. sal i fyrbygningen, som er helt nyrenoveret. Vi tilbyder jer egen lejlighed bestående af eget soveværelse, bad/toilet og opholdsrum med køkken, samt let adgang til fællesområderne med Fuglestationens øvrige frivillige. Der er to faste senge i lejligheden, men med mulighed for at supplere efter behov. Hunde er ikke tilladt.

I December - Februar er der lavsæson på Stationen, og der vil som oftest ikke være andre overnattende frivillige her. Man kan dog stadig forhøre sig om uger/dage i disse måneder også. Det vil dog ikke altid være muligt i vintermånederne.

Skriv til os og hør nærmere, eller book dit ophold allerede i dag! Der er mulighed for at booke lejligheden hele året rundt.

   

Ledige uger i 2024:

Januar: Alle uger ledige

Februar: Alle uger ledige

Marts: Uge 11,12 og 13

April: Fuldt booket

Maj: Fuldt booket

Juni: Fuldt booket

Juli: Fuldt booket

August: Fuldt booket

September: Fuldt booket

Oktober: Uge 42

November: Uge 47, 48

December: Alle uger ledige

 

 

Ledige uger i 2025:

Januar: Alle uger ledige

Februar: Alle uger ledige

Marts: Alle uger ledige

April:  Fuldt booket 

Maj: Fuldt booket

Juni: Uge 24 

Juli: Uge 28, 29 og 31

August: Alle uger ledige

September: Uge 37 og 39

Oktober: Uge 42

November: Alle uger ledige

December: Alle uger ledige

 

 

(Opdateret 2/7 -2024)