Fuglekiggere har gennem årtier nøjsomt observeret og noteret fuglenes forekomster i Skagen, samt indsamlet informationer om fænologi, rekorder m.m. Der er hidtil registreret hele 367 arter i Skagen-området (afgrænset ved den gamle Skagen Kommune). 

Artslister

Knud Pedersen har udarbejdet en liste over alle arter, der frem til nu er observeret i Skagen-området. Klik her eller i boksen til højre for for at se listen. I listen nævnes også udvalgte racer og undslupne fangenskabsfugle, disse tæller dog ikke med i det samlede antal. 

En tilsvarende liste over arter, som er truffet ynglende i Skagen-området finder du her, eller ved at klikke i boksen til højre.

Skagens Fugle - en oversigt

Erik Christophersen har udarbejdet en udførlig oversigt, som viser fænologi og større forekomster for de enkelte arter observeret i Skagen, ligesom alle observationer af de sjældneste arter også er medtaget. Klik her eller i boksen til højre for at komme videre til hjemmesiden og oversigten. Siden er under udarbejdelse, men rigtig mange informationer kan allerede hentes.