På denne side kan du finde både nye og gamle nyheder fra Skagen Fuglestation.#FællesForFuglene #Birdstothepeople

fredag 8. maj 2020
Corona-nedlukningen af Danmark har også ramt os, så hverken fuglestationen, Det Grå Fyr eller caféen har haft besøgende.

Når I ikke kan komme til Skagen Fuglestation, må Skagen Fuglestation komme til jer! Aflyste ture, festival og besøg skal ikke forhindre, at I får både viden og oplevelser fra Skagen Fuglestation. Derfor vil vi bringe noget af vores arbejde hjem til jer.

Vi vil den kommende tid poste små videoer med fuglestationens arbejde hver uge på vores medier og tilbyde gratis guidede ture hver anden uge fra juni til november, ligesom vi nu i maj igen åbner op for gæster i lejligheden.

Til gengæld håber vi, at I har lyst til at støtte os en smule, hvis I kan lide det vi laver. På den måde kan I være med til at sikre at vi under krisen, og når den er ovre, fortsat kan tilbyde ophold, ture og services for besøgende på Fuglestationen og gennemføre det faglige arbejde i felten.

Lukningen betyder nemlig, at indtægterne udebliver, mens der stadig er udgifter til at drive fuglestationen.

Og netop nu er det den vigtigste tid på året for Skagen Fuglestation. Trækfuglene er her. Blandt andet trækker det store rovfugletræk ud fra Grenen. Vi har rigtig travlt, for alt skal registreres, og mange af småfuglene skal ringmærkes af de frivillige.

Ved at støtte Skagen Fuglestation bidrager du blandt andet til, at de mange unge frivillige under pandemien og fremover fortsat kan opnå indsigt og erfaring i fugle- og naturkendskab samt bidrage til forskningsprojekter mv.

Du kan støtte fuglestationen ved indbetaling på:

Bankkonto nr.:  8401  1043118

Mobile Pay: 39357

Mærk overførsel med: FællesForFuglene

obsnordstrandapril2020

 Mange tak for dit bidrag!

/Bestyrelsen for Skagen Fuglestation

 

Link til video på YouTube