På denne side kan du finde både nye og gamle nyheder fra Skagen Fuglestation.Fuglekursus forår 2022

mandag 28. marts 2022
Maksimum antal deltagere er 25 personer. Sidste frist for tilmelding er mandag 4. april kl. 24.

 

Fuglekiggere

Er du interesseret i fuglene og fuglenes liv, men synes det er et overvældende stort område at overskue, så har vi svaret på hvordan du kommer i gang på en struktureret måde.

Vi gennemfører i foråret et fuglekursus, hvor vi tager udgangspunkt i hvordan vi selv som frivillige fuglekiggere er blevet til det som du måske opfatter som nørder, der er omvandrende leksika i ornitologi. Det sidste er for det første ikke rigtigt og heller ikke nødvendigt for at være en habil fuglekigger, der måske med tiden ønsker at have viden nok til at deltage i forskellige projekter, som kunne være optællinger eller måske formidling for andre i felten.

Men det er ikke vores mål, at du skal blive en nørd eller for den sags skyld deltager i projekter. Det er derimod vores mål at give dig muligheden for at lære mere om din interesse og så selv beslutte hvad du vil drive det til. Vi ved fra vores eget ”fugleliv”, at det først og fremmest handler om at have interessen for fuglenes liv og det at kunne nyde dem i naturen, motiverer for at drive det til noget mere, hvis man ønsker det.

Vi vil gerne, sammen med deltagerne lægge sporene for vejen frem for dig, så du selv kan arbejde videre. Derfor dette kursus som kommer til at foregå under åben himmel, i naturen, sammen med fuglene og hvad vi ellers møder.

SE PROGRAM HER

TILMELD DIG HER

 

Pris ialt 900 kr. 

Rabat på 300 kr. hvis du har Årskort til Det Grå Fyr

Rabat på 360 kr. hvis du har Årskort til Det Grå Fyr og også medlem af DOF