Her på Skagen Fuglestations blog bringes korte nyheder i dagbogsformat om hændelser på fuglestationen.

Se indlæg fra år: 2021 (108)2020 (282)2019 (304)2018 (261)2017 (247)2016 (2)(se alle)

En stille dag

onsdag 9. juni 2021

En stille dag

Bogfinke, munk og gærdesmutte blev de helt store højdepunkter på morgenens ringmærkning ved Kabeltromlen. Faktisk blev det de eneste tre fugle vi fangede. ni sekundmeter fra vest er ikke det mest optimale ringmærkningsvejr. Michaela, Jonathan og jeg åbnede net her til morgen, imens Jonas kunne sove en time længere for derefter at tage ud og obse. Mikkel derimod var ikke stået op, da vi kom hjem fra ringmærkningen ved 8-tiden. Mikkel er snart i mål med sit projekt, og vi venter alle sammen spændt på den gennemgang han har lovet at lave for os her på stationen, så vi også bliver kloge på de radiotaggede rødhalse. Jeg sagde i dag også farvel til Oluf, da han smutter til hovedstaden i en uge, og jeg tager hjem fra stationen før han kommer tilbage.

Vi har i dag brudt rigtig meget tid på diverse data, så vi kan holde meget af i morgen fri (og få lidt øl i aften). Jonathan og undertegnede var også et smut i Netto for at proviantere diverse chip, slik og drikkelse. Den står på maks hygge i aften! Esben kommer også i aften, vi glæææder os til at se ham igen. Han er altid en garanti for højt humør og grin!

Jeg vil runde bloggen af, også må vi håbe på flere fugle i morgen!

 

Dagens Ringmærkning - Kabeltromlen

Bogfinke (chaffich) - 1

Gærdesmutte (wren) - 1

Munk (black cap) - 1

 

Klik her for at se dagens observationer fra dofbasen af fugle i Skagen.

Folk:  Stig og Grethe, Jonas Pedersen, Mikkel Friborg Mortensen, Michaëla Berdougo, Jonatan falke rumle Pedersen, Esben og Rasmus Matthiesen-Juhl