Her på Skagen Fuglestations blog bringes korte nyheder i dagbogsformat om hændelser på fuglestationen.

Se indlæg fra år: 2021 (202)2020 (282)2019 (304)2018 (261)2017 (247)2016 (2)(se alle)

Dagen derpå

mandag 24. juni 2019
af Joakim Matthiesen

Humøret er højt og vi er stadigvæk alle ovenpå efter den lille rørsanger i går! Det er stadigvæk dagens emne når snakken går over morgenkaffen eller aftenbordet! Det tager nok lige lidt tid at få det ud kroppen, men det er helt ok. 

I dag satte vi igen nettene op i Sardinkrattet. Vinden var næsten ikke ekstisterende, men det samme var fuglene. Det var en stille morgen, men dog en flot og rolig en af slagsen. Vores nye gæster kom forbi og så hvordan ringmmærkningen går til. De var meget interreserede og fik lært en masse. Så det var faktisk en rigtig god  morgen selvom det ikke væltede med fugle i nettene. Det var Michelé og jeg som ringmærkede i dag.

Marie har længe ønsket at tage til Råbjerg Mile. Det var der tid til i dag. Så hun sov lidt længere end os andre i dag og stod op kl.8. Herefter cyklede hun hele vejen til Råbjerg Mile og tilbage igen. En lang tur, men hun synes bestemt, at det var det hele vær. 

Enormt stjerneskud serveret med øl til. Tak Flemming! 

stjerneskud

Simon er endelig sådan rigtigt tilabge på stationen igen efter en uge i København og en weekend sammen med vennerne. Han startede hårdt ud i dag med et bestyrelsesmøde. Det varede i 6 timer!!!!!!! , men det er åbenbart meget normalt. Det lød dog til at det være gået godt og at de havde nået et hel masse. 

Michelé og jeg nød godt af bestyrelsesmødet. Der var nemlig meget mad i overskud. Så vi fik os et KÆMPE stjerneskud til frokost. Det var vildt lækkert og sød som han er, kom Flemming lige med et par øl til os også. Mange tak for det! En helt perfekt frokost ude i solen ved Det Grå Fyr. Det tog os 1  1/2 time at komme igennem det hele.

Ringmærkning Grenen:

Topmejse - 2

Rørsanger - 1

Munk - 2 

Tornsanger - 1

Total: 6

Folk: Marie Heuberger, Michele Pes, Joakim Matthiesen, Simon S Christiansen, A+J.