Her på Skagen Fuglestations blog bringes korte nyheder i dagbogsformat om hændelser på fuglestationen.

Se indlæg fra år: 2021 (202)2020 (282)2019 (304)2018 (261)2017 (247)2016 (2)(se alle)

Mange sommerfugle

tirsdag 25. juni 2019
af Anne og Jesper Sandfeld

Vi er gæster I Det grå Fyr i denne uge og følger interesseret med i, hvad stedets fuglefolk foretager sig. De vil gerne fortælle – og vi lytter.

Den første, der var oppe og af sted i dag, var Marie, der cyklede mod Grenen kl. 5.20.Hun så bl.a. Storspove og Hvepsevåge og brugte resten af dagen på kontorarbejde. Michele sov længe og havde forskellige pligter, både faglige og huslige. Joakim skrev sjældenhedsrapport for Lille Rørsanger, bl.a. Sammen cyklede de 3 om eftermiddagen til Grenen for at se den indrapporterede Snespurv – i sommerdragt! De havde dog ikke held med at se den. Simon havde dagen optaget af møder, men havde dog tid til at observere en Rødrygget Tornskade ved Højen Fyr.

small

En af dagens Tornsangere

P5220502

Vi foretog nogle gode vandreture i Skagen Klitplantage efter at have hentet vandrekort på Turistbureauet. Vi så og hørte de forventelige fugle, især mange Tornsangere. Til tider spadserede vi i en sky af Tidselsommerfugle, som havde selskab af Plettet Ildfugl, Blåfugl og diverse Bredpander. Især Tidselsommerfuglene var glade for at sidde på den varme grusvej.

Folk: Marie Heuberger, Michele Pes, Joakim Matthiesen, Simon S Christiansen, Anne og Jesper Sandfeld