Her på Skagen Fuglestations blog bringes korte nyheder i dagbogsformat om hændelser på fuglestationen.

Se indlæg fra år: 2021 (202)2020 (282)2019 (304)2018 (261)2017 (247)2016 (2)(se alle)

Sen start på dagen

torsdag 27. juni 2019
af Joakim Matthiesen

For en gangs skyld sov vi længe i dag. Sådan rigtig længe! Klokken blev jo næsten 12 inden alle var oppe. Det er nu forståeligt nok idet vi jo først kom i seng 04:15 pga af nattens natravne tur.

Så dagen startede altså sent, men den startede godt! Nemlig med en omgang rengøring. Normalt er onsdag rengøringsdag, men vi havde simpelthen for meget andet, at se til, så vi flyttede det til i dag i stedet. Så det brugte vi altså lige 1 1/2 time på først. Herefter gik vi ud og nød det gode vejr! Der er ikke så tit at vi har haft det så godt og varmt her i Skagen, som altid er koldere end resten af Danmark. Så det skulle lige nydes lidt. Jesper og Anne gik sig en tur rundt i området og fik blandt andet set skovpiber/tree pipit. 

Sidst på eftermiddagen gjorde vi klar til CES dagen som skal afholdes i morgen. Det glæder vi og altid til. Det betyder nemlig ringmærkning ved Jennes sø og det er da bare et fantatsisk fedt område, at få lov til, at bruge sin morgen ved. Vi håber på mange fugle i nettene! 

Og nå ja! Simon og jeg var lige et smut i byen og kigge efter vores ståjlne cykel. Vi fandt den desværre ikke... så lige en ekstra opfordring til at holde øje med den rundt omkring i byen. I kan se et billede af den nedenfor. Tak!

cykel

Den ståjlne cykel, som vi så venligt fik foræret sidste år

Folk: Marie Heuberger, Michele Pes, Joakim Matthiesen, Simon S Christiansen, Anne and Jesper Sandfeld