Her på Skagen Fuglestations blog bringes korte nyheder i dagbogsformat om hændelser på fuglestationen.

Se indlæg fra år: 2021 (154)2020 (282)2019 (304)2018 (261)2017 (247)2016 (2)(se alle)

Julefreden sænker sig…

onsdag 18. december 2019
af Simon S. Christiansen

Julefreden sænker sig…

Esben fik mærket lidt grønirisker og aflæst nogle gulspurve i haven. Mellem runderne fik han syet net, således næsten alle net (bortset fra tre) nu er i tip top stand til forårs-sæsonen.

Desuden blev der gjort rent og tømt køleskab og skuffer for mad, så Fuglestationen nu for alvor er klar til vintersæsonen. Det var nemlig dagen hvor den sidste assistent fra efteråret tog hjem til jul, da jeg om aftenen kørte Esben til toget. Det bliver heldigvis et gensyn med Aalborg-drengen, som kommer tilbage til forårssæsonen i marts, sammen med nogle nye søde mennesker.

farvelesben2019Farvel og på gensyn til Esben

Det betyder således også at dagbøgerne fra nu af, kun skrives sporadisk gennem de næste måneder indtil næste sæson starter 1 marts – og det glæder jeg mig allerede rigtig meget til!

Der vil dog ikke være helt tomt heroppe. Jeg vil være her en del af juledagene, fyret og butikken har stadig åbent indtil 1 januar, og der vil også komme gæster på stationen fra tid til anden, som kan holde mig med selskab. I weekenden kommer desuden Michael Ancher til området igen og vil ringmærke lidt ved Jennes Sø i juledagene.

Kære dagbogslæser. Vi er glade for at du har fulgt med her i løbet af året, og jeg ønsker dig en rigtig glædelig jul og et godt nytår!

fyrdec2019

Ringmærkning (Fyrhaven)
Grønirisk 9
Sum: 9

Folk: Esben Hansen, Simon S. Christiansen.